Elektriker Kungsholmen

Kostnadsfria offerter, servicekänsla och kvalitet. Det är så vi jobbar.

Kompetens & pålitlighet

Är ni ute efter en elektriker som både är erfaren och kompetent så har ni kommit alldeles rätt. Vi på Ampere Specialisten utför alla typer av elarbeten och vi sätter ALLTID kunden i fokus. Anlitar man oss är man garanterad att arbetet kommer utföras på ett säkert och proffsigt sätt, till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Ring oss idag så får ni en helt kostnadsfri offert. Man når oss enklast via vårt telefonnummer på 08-51 51 75 75 eller genom att maila oss. Vi jobbar inom hela Storstockholm, vilket innebär kunder från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder.

Spara pengar med ROT

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget och spara in hel del pengar på elarbeten. Med hjälp av ROT kan du dra av upp till 30% av arbetskostnaden för våra elektriker. Passa därför på att göra ditt hem tryggare och säkrare till en betydligt lägre kostnad.

Hos oss på Ampere-specialisten , så kan du få hjälp redan över telefon och löst problemet själv utifrån våra anvisningar. Ring oss gärna för en kostnadsfri konsultation. Vi har inga startkostnader eller avgifter för servicebil (bara faktiska kostnader för trängselskatt och parkering). Självklart får du en offert innan arbetet drar igång så du vet vad vårt arbete kommer landa på, ingen gillar oväntade överraskningar.