Elinstallation Stockholm

När ni behöver en elinstallation i Stockholm är ni välkomna att anlita Ampere-specialisten!

Du vet väl om att allt arbete som har med el att göra alltid bör utföras av en behörig elektriker? Om inte, så kan elinstallationen ske på ett felaktigt sätt, skada fastigheten, människor eller till och med åstadkomma en brand. El är en kraft som man alltid bör ha respekt för och ska handha med största tänkbara varsamhet. Det är därför som elektriker går sin utbildning för att kunna skydda fastigheter, människor och djur. Hos oss arbetar endast behöriga och certifierade elektriker. Ampere-specialisten kan utföra elinstallationer i enlighet med gällande lagstiftning och krav inom branschen.

Så arbetar vi med elinstallationer

  1. Kontakta oss och berätta vilken slags elinstallation som du behöver
  2. Vi kommer ut och installerar det du behöver
  3. Beroende på hur stor elinstallationen är, så ser vi till att bli färdiga till det datum som du behöver
  4. Vi gör en slutbesiktning så att vi vet att du är nöjd med din elinstallation

Så närhelst som ni behöver en ny elinstallation, anlita oss. Vi ser till att utföra elinstallationen med behörig elektriker som har goda kunskaper och erfarenheter av alla slags elinstallationer. Ampere-specialisten har arbetat som elektriker i Stockholm i mer än 7 år, vi har erfarenhet av många olika typer av elarbeten, vi har erbjudit eljour och utfört otaliga elinstallationer.

Många anlitar oss för elinstallationer

Vi är dina elektriker i Stockholm och strävar efter att alla våra kunder ska bli nöjda med vårt elarbete. Ampere-specialisten har inriktat sig på privatmarknaden och har många kunder som är villaägare, radhusägare eller bor i bostadsrättsförening i Stockholm. Vi har även hyresvärdar bland våra kunder. Vi arbetar även med många företag, och hjälper dem med elinstallationer i deras butiker och hotellkedjor. Våra elektriker ser alltid till så att alla utförda elinstallationer sker enligt rådande bestämmelser för säker el.

Erbjuder eljour i Stockholm

Vi erbjuder även eljour i Stockholm, och rycker ut under alla timmar på dygnet vardagar, eller på måndagen direkt efter en helg. Att ha tillgång till en eljour är bra ifall att något händer med elen. Vi är ju så beroende av att elen alltid fungerar. Vi laddar mobiler, datorer och för att internet ska fungera krävs det att vi har full tillgång till el i våra bostäder och kontor. Om ni anlitar oss kan vi garantera att vi rycker ut vid:

  • Om proppen går i ert elskåp
  • När det blir fel på elen
  • Vid större elfel som ni inte har kontroll över

I sådana fall hjälper vi er så att ni eller er verksamhet inte ska ta skada ifall att elen slutar fungera.

Ta kontakt med oss när ni behöver elinstallation eller vill anlita oss för eljour!

Berätta om ditt kommande projekt så att vi kan vi ge er en kostnadsfri offert på hur mycket elinstallation, eller annat elarbete kommer att kosta.

Elinstallation Stockholm kontakt: