Eljour Stockholm

Behöver du få tag i en elfirma som erbjuder eljour i Stockholm? Ampere-specialisten erbjuder tjänster som elektriker med eljour. Vi vet att allt kan hända när det kommer till elen i fastigheter, i våra hem eller på kontoret. Då är det bra att alltid ha ett nummer som ni kan ringa om något oförutsett händer. Om något händer så kommer vi ut akut och hjälper er med det.

Om ni har ett elproblem i hemmet som är akut kan ni ringa till vår eljour i Stockholm. Vi är på plats inom 24 timmar alla vardagar och senast under måndagen efter en helg. Det betyder att ni som är våra kunder hos Ampere-specialisten alltid är garanterade att få hjälp. Vi är nära till hands, alla tider under vardagarna.

Detta kan vi hjälpa er med

Att ha eljour innebär att vi står beredda att rycka ut till er när det är något med elen som inte fungerar. Vi har arbetat med detta i mer än 7 år och vet att allt kan hända och att fel på elen sällan kommer under kontorstid. Om disk- eller tvättmaskinen är på gång, eller om man har mycket mat i kylen och frysen när elen går, kan göra det svårt att få det att fungera hemma. Det är då som ni alltid kan ringa oss så kommer vi ut och hjälper er felsöka problemet med elen och åtgärdar det som är fel.

Anlita oss på Ampere-specialisten, vi är beredda att rycka ut närhelst som ni behöver det.

Mycket kan hända med elen, som till exempel:

  • Elektriciteten går – Vi kommer ut och utreder om det endast är proppen som går eller om elen är felaktigt ansluten. I så fall kan vi åtgärda problemet och se till så att inte felet uppstår på nytt.
  • Åskan slår ner – om ni har allvarliga problem med att åskan slår ner i er fastighet så går det att bygga bort. Vi vägleder och ger goda råd om det är så att ni har en utsatt fastighet där åskan ofta slår ner.
  • Allvarliga fel på elnätet – då kan vi komma ut och konstatera om felet är i er fastighet eller utom er kontroll.

Allt kan hända med elen

Vi är alltmer beroende av att elektriciteten fungerar. Alltfler av hushållsmaskinerna och fordon ska laddas med el. På så sätt så har vi blivit alltmer beroende av att elen fungerar som den ska – både på kontoret, arbetsplatsen och i våra hem. Då är det tryggt att anlita en elfirma som erbjuder eljour i Stockholm. Vi arbetar med eljour och kan rycka ut när som helst som det uppstår fel på elen.

Så arbetar vi:

  • Vi gör felsökningar av elektriciteten i er fastighet.
  • Vi åtgärdar felet när vi hittar det och innan det orsakar ännu mer skada.
  • Om ni vill det, kan vi ge goda råd om hur ni kan använda elen på ett mer säkert sätt.

Visste du att det går att spara el? Som elektriker i Stockholm, kan vi ge råd om hur ni kan spara mer el och sänka kostnaderna för elen. Fråga oss gärna om råd och tips!

Eljour Stockholm kontakt: